Tv-uutisissa kerrottiin Ruotsin edistyksellisistä esikouluista, joissa aiotaan tehdä jotakin sille epäkohdalle, että pojat ja tytöt ovat erilaisia. Tarkoitus on aloittaa siitä, että sanat han ja hon korvataan sukupuolettomalla hen-sanalla. Sitä ei kerrottu, lopetetaanko myös gossen ja flickan käyttö ja otetaan käyttöön gocka tai flisse.
     Tässä olisi ainekset hupisketsiin, mutta valitettavasti puuhahenkilöt ovat ihan tosissaan.
     Se sentään myönnettiin, että sukupuolten biologisia eroja ei pyritä hävittämään. Sehän ei onnistuisi ilman kirurgiaa tai muuta väkivaltaa. Biologiset erot siis jäisivät, mutta henkiset ja sosiaaliset erot tasoitettaisiin. Sellaisen tilanteen järjettömyys ei näytä varhaiskasvatushöpöttäjiä huolestuttavan.
     Sanomattakin on selvää, että kysymyksessä on poikien muuntaminen enemmän tyttöjä muistuttaviksi. Tytöissähän ei ole koskaan muuta vikaa kuin liiallinen kiltteys. Poikiin on tartuttava esikoulussa, jotta heistä ei ehtisi kasvaa miehiä. Jos otollinen aika lyödään laimin, ei voida tehdä mitään heidän hyväkseen, vaan tädit joutuvat loputtomiin sietämään läheisyydessään olentoja, jotka ovat peruuttamattomasti erilaisia kuin naiset. Voi kauhistus.